Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ресторани і ринки Харківської області продовжують масово порушувати карантин

У зв'язку з переходом Харкова і декількох районів області до "червоної" зони Держспоживслужба вимагає неухильно дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції, регулярно мити руки.

Правила карантину порушують понад 40% закладів Харківської області.

За минулий тиждень Держспоживслужба в Харківській області провела 1260 перевірок закладів громадського харчування, продовольчої торгівлі, агропродовольчих ринків та інших об'єктів. Про це в понеділок, 19 жовтня, повідомили на офіційному сайті служби.

Порушення були виявлені на 518 об'єктах (або на 41,1%).

Співробітники Держспоживслужби склали 33 постанови про накладення штрафів, видали 518 приписів та пропозицій, оформили 42 протоколи. У 52 випадках про порушення було поінформовано органи місцевої влади, в 17 випадках —правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шестеро жителів Харківської області померли від коронавірусу

Через перехід Харкова і декількох районів області до "червоної" зони Держспоживслужба вимагає неухильно дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції, регулярно мити руки.

Всього з початку пандемії співробітники Держспоживслужби в Харківській області провели 38 020 перевірок суб'єктів господарської діяльності стосовно дотримання ними карантинних вимог. За результатами таких перевірок видали 11 281 припис і пропозицію, склали 848 адмінпротоколів.

KHARKIV Today раніше писав про те, хто проігнорував "червону" зону карантину.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.