Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

П'ятеро людей з коронавірусом знаходяться в реанімації під киснем, — Кучер

У ранковій статистиці МОЗ в Харківській області нарахувало 56 підтверджених випадків коронавірусу, через годину підтвердили ще один діагноз.

У ранковій статистиці МОЗ в Харківській області нарахувало 56 підтверджених випадків коронавірусу, через годину підтвердили ще один діагноз.

За останню добу в нашому регіоні підтвердили 17 нових випадків COVID-19. Про це повідомив голова Харківської ОДА.

"Відразу хочу звернути увагу, що з них більшість (9) — з села Високопілля Валківського району. Були  обстежені люди, які контактували з померлою від коронавірусу жінкою. Також нові випадки зареєстровані в Харкові, Дергачівському та Зміївському районах", — написав Кучер у своєму Telegram.

За словами голови Харківської ОДА, більшість людей з підтвердженими діагнозами і підозрами в лікарні.

"35 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19 госпіталізовані, 19 — на самоізоляції. За наданою мені інформацією, жодна людина не підключена до апарату ШВЛ. 5 осіб перебувають у реанімації на кисневій масці. З підозрою на коронавірус госпіталізовані 23 людини. 8 знаходяться на самоізоляції", — пояснив Кучер.

Голова Харківської ОДА уточнив — пацієнтам з пневмонією провели 457 ПЛР-тестів.

"Ще 6 зразків поки досліджуються в обласному лабцентрі. Всього в лікарнях області госпіталізовано 333 людини з діагнозом пневмонія", — додав він.

За інформацією Кучера, в Харківській області зареєстрували 122 підозри на коронавірус. Із них підтверджені 57 випадків (зокремаі, двоє людей одужали і один помер), 34 випадки спростували. Під питанням залишається 31 випадок підозри.

Нагадаємо, станом на 09:00 17 квітня в Харківській області було 56 підтверджених випадків коронавірусу. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.