Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

П'яний першотравень: у Харкові за ніч затримали 10 нетверезих водіїв

Водія автомобіля Nissan затримали на проспекті Тракторобудівників

В ніч з 1 на 2 травня по Харкову їздило чимало нетверезих автомобілістів.

У прес-службі патрульної поліції повідомляють, що за нічне чергування поліцейські зупинили 10 автомобілів з водіями напідпитку. В одному з випадків їм довелося навіть влаштувати погоню за порушником.

Під час патрулювання Московського району патрульні отримали інформацію про те, що водій автомобіля Nissan порушує правила дорожнього руху. На проспекті Тракторобудівників інспектори виявили вказаний автомобіль. На законі вимоги патрульних зупинити автомобіль водій не реагував.

Поліцейським довелося заблокувати машину. Патрульні під час спілкування з водієм запідозрили, що він був нетверезим. У присутності свідків водій пройшов огляд на стан сп'яніння, результат якого склав 1.46 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аварії під Харковом чотири людини отримали травми

На водія патрульні склали три адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння), ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів) та ст.122-2 КУпАП (невиконання водієм вимоги про зупинку), які в подальшому будуть передані в суд.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.