Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пожежею на ринку "Барабашово" зацікавилася поліція

ФОТО: ГУ ГСЧС Украины в Харьковской области
Вогонь повністю ліквідували о 12:50.

Для того, щоб загасити пожежу, знадобилося майже 10 годин.

За фактом масштабної пожежі на території ринку "Барабашово" в Харкові правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Справу розслідують за фактом умисного знищення або пошкодження майна (ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Пожежа почалася вночі. Вогнем повністю знищено більше 20 магазинів. Постраждалих немає. Сума збитку встановлюється", — розповіли в поліції.

Площа пожежі склала близько 3000 квадратних метрів. О 04:20 пожежу локалізували. О 12:50 повністю загасили — пожежні остаточно ліквідували окремі вогнища горіння. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

"Від вогню врятовано близько 85 павільйонів, які перебувають на майданчику. Однак вогонь встиг знищити 21", — розповіли рятувальники.

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Нагадаємо, вночі 28 листопада на ринку "Барабашово" в Харкові сталася масштабна пожежа. Вогонь гасили близько 100 рятувальників. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

Вогонь помітили охоронці ТЦ. Дзвінок на номер "101" надійшов о 2:39 ночі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.