Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На "Барабашово" згоріли 10 магазинів на місці майбутньої дороги до центру

Повністю вигоріло двоповерхове приміщення із 10 магазинами. Ймовірна причина — підпал.

Повністю вигоріло двоповерхове приміщення із 10 магазинами. Ймовірна причина — підпал.

Приміщення, яке згоріло вночі, не працювало давно і було знеструмлене. Про це KHARKIV Today повідомив речник ринку "Барабашово" Сергій Зайцев.

"Цей модуль стоїть безпосередньо на початку уявної міською владою майбутньої дороги. Це перший будинок на цьому шляху. Характер загоряння, поширення полум'я може говорити, що було непросте загоряння. Об'єкт не працював з початку карантину, тут торгують товарами, які не підлягають реалізації на цей період, він був знеструмлений. Всі ці факти дали можливість підприємцям виступити із заявою про те, що вони вважають це черговою спробою тиску міської влади і продовженням рейдерського захоплення", — розповів він.

За словами Зайцева, на місці пожежі чули сильний хлопок і бачили світловий спалах.

Помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін повідомив нам, що інформація про пожежу приміщення в 200 квадратних метрів надійшла рятувальникам о 02:50 16 квітня.

"Загальна площа — близько 200 квадратних метрів, була загроза розповсюдження на сусідні павільйони. З огляду на цю ситуацію, було відправлено 11 відділень на автоцистерні, це 50-60 чоловік. О 3:22 пожежа була локалізована, о 4:31 пожежу ліквідували".

Причину пожежі з'ясовує поліція.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.