Potonовців Онищенка та Маслова залишили під вартою ще на два місяці

Таке рішення ухвалив Київський райсуд Харкова.

Слідчі дії триватимуть ще два місяці.

Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід лідеру організації Poton Павлу Онищенку та її учаснику Миколі Маслову. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко.

"Київський суд задіяний, другий день вж,е слухають провадження щодо інших фігурантів - Poton, така організація. І вчора і Маслову, і Онищенку продовжили на два місяці слідчі дії, а сьогодні, на щастя, і я думаю, справедливо, суд прийняв рішення про продовження запобіжного заходу щодо і Маслова, і Онищенка. Тримання під вартою на два місяці. Ми зможемо якісно провести експертизи, завершити слідство і подати матеріали до суду", - сказав Сокуренко.

Як повідомляв KHARKIV Today, 3 червня в лісі Краснокутського району затримали п'ятьох учасників організації Poton, які брали участь у збройному конфлікті з співробітниками правоохоронних органів. Після вручення підозр їх взяли під варту на два місяці, в тому числі в СІЗО відправили лідера і учасника організації Poton Павла Онищенка і Миколу Маслова.

Підозрювані намагались оскаржити рішення суду в апеляційній інстанції, але колегія суддів Харківського апеляційного суду залишила в силі запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.