Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Потерпіла в ДТП на проспекті Науки дитина перенесла багатогодинну операцію

За словами адвоката сім'ї Колеснік, школяр йде на поправку.

Гроші на лікування хлопчика допомагали збирати харків'яни.

10-річний Артем Колесник — один з потерпілих в результаті ДТП на проспекті Науки 7 листопада —переніс багатогодинну операцію. Операція пройшла успішно, хлопчик йде на поправку. Про це в понеділок, 23 листопада, повідомив адвокат сім'ї Ігор Черняк.

"Від імені батьків висловлюю величезну подяку лікарям і медичному персоналу Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні! Також ще раз — величезне спасибі всім, хто відгукнувся на пост про допомогу сім'ї Колеснік!", — написав Черняк на своїй сторінці в Facebook.

Ігор Черняк оголошував збір коштів на лікування Артема Колесніка. За його словами, всього за півтора дня вдалося зібрати 250 тисяч гривень, які необхідні на лікування і реабілітацію хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районі "Турбоатома" іномарка на смерть збила 50-річного чоловіка

Адвокат розповів про те, що ще одна потерпіла — 50-річна жінка — продовжує перебувати в комі.

"Лікарі поки не дають ніяких прогнозів на майбутнє. Будемо сподіватися на те, що її стан теж поступово поліпшуватиметься!", — написав Черняк.

KHARKIV Today раніше писав про те, що аварія на проспекті Науки сталася 7 листопада о 16:10. 22-річний єгиптянин Алі Хенді, перебуваючи за кермом Volkswagen, наїхав на чотирьох пішоходів, які чекали зеленого світла світлофора на острівці безпеки на проспекті Науки. В результаті трьох потерпілих — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінка у віці близько 50 років — доставили до лікарні швидкої допомоги.

9 листопада Київський районний суд обрав водієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення більше 10 мільйонів гривень застави. 11 листопада підозрюваний подав апеляцію на рішення суду.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.