Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Постачальник харківських дитсадків купив нову Toyota за мільйон гривень

Фото: открытые источники
Юрій Насонов опублікував фінансовий звіт.

Директор комунальної організації "Дошкільнехарчування" Харківської міської ради Юрій Насонов купив в минулому році Toyota Camry 2019 року випуску за 980 000 гривень.

Це стало відомо із декларації, опубликованої Насоновим на сайті Національного агентства

щодо запобігання корупції. Відзначимо, в декларації Насонова за 2018 рік також вказано Toyota Camry, проте 2003 року випуску, який він придбав в 2009 році. Ймовірно, в минулому році він продав його.

Згідно з декларацією, Насонов за рік заробив на посаді директора "Дошкільного харчування" 50 076 гривень. Ще 40 800 гривень склала пенсія, 225 000 гривень - дивіденди від приватного підприємства "Гермес", основний вид діяльності якої - юридичні послуги, інші - торгівля харчовими продуктами, ресторани і послуги з доставки продуктів харчування. Крім того, Насонов ж отримав 800 000 гривен від продажу рухомого майна.

У декларації Насонов вказав, що гроші зберігає тільки на банківському рахунку. Всього у нього є 198 083 гривень. Нову нерухомість в минулому році директор "Дошкільного харчування" не купував. Так, він володіє двома квартирами в Харкові, купленими в 2000 і 2015 роках. Вартість першої становила 13 250 гривень, називати вартість другої він відмовився. У 2016 році Насонов купив гараж.

Нагадаємо, комунальна організація "Дошкільна пітапредпрінімателяніе" існує з 2011 року.

Як писав KHARKIV Today, в Харькове на протяжении многих лет одни и те же фирмы выигрывают тендеры на поставку продуктов питания в детские сады и школы Більшість фірм-переможців сконцентровано в руках бізнесменів братів Насонових (Юрій Насонов очолює КО "Дошкільнае харчування") і Шахіна Омарова.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.