Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Порушник самоізоляції із Харківської області хотів прорватися до Росії

У пункті пропуску "Плетенівка" (Вовчанський район) прикордонники зупинили чоловіка, який хотів виїхати в Росію. Він недавно повернувся із-за кордону і підписав угоду на самоізоляцію.

У пункті пропуску "Плетенівка" (Вовчанський район) прикордонники зупинили чоловіка, який хотів виїхати в Росію. Він недавно повернувся із-за кордону і підписав угоду на самоізоляцію.

Крім "Плетенівки", ще одного порушника карантину зупинили в пункті пропуску "Юнаківка" (Сумська область), який також розташований на кордоні із Росією. Про це 31 березня повідомили в Держприкордонслужбі України.

"Двоє громадян України 1982 і 1964 років народження, які днями повернулися із-за кордону, вчора знову з'явилися в пунктах пропуску. Зробили вони це всупереч узятим зобов'язанням, адже в'їжджаючи в Україну власноруч підписали угоду про обов'язкову самоізоляції. Порушники карантину знехтували своїми обіцянками і рушили на виїзд із країни, наражаючи на небезпеку себе та людей навколо ", — розповіли в Держприкордонслужбі.

Прикордонники повідомили про порушників карантину поліцейським, вони склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Їх чекає суд.

Такі ж порушення були на кордоні 27 березня і 29 березня.

У Держприкордонслужбі просять українців залишатися вдома, щоб зменшити передачу інфекції і врятувати життя людей. За порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.