Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Понад рік житель Житомира розбещував 11-річну дівчинку по Інтернету

Иллюстрация
Тривалий час дитина відправляла інтимні фото зловмисникові.

39-річний чоловік просив дівчинку відправляти йому фото і відео.

Зловмиснику, який розбещував дитину з селища Бабаї (Харківський район), повідомили про підозру. Поліцейські довели причетність 39-річного жителя Житомира до семи епізодів злочинної діяльності. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

8 липня до копів звернулася мати 11-річної дівчинки з інформацією про те, що невідомий чоловік через інтернет відправляв її доньці повідомлення інтимного характеру. У поліції знайшли підозрюваного, у нього вдома вилучили речові докази.

"Під час досудового розслідування встановлено, що приблизно в липні 2019 року з метою розбещення малолітніх зловмисник зареєструвався в інтернет-мережі і познайомився з 11-річною дівчинкою, представившись 13-річним підлітком. Чоловік за допомогою мобільного телефону і планшета спочатку посилав дитині повідомлення і вів з нею бесіди на сексуальні теми, а також вчив її статевим збоченням. Упевнившись, що дитина виконує кожну його вимогу, попросив сфотографувати і зняти на відео свої статеві органи і відправити йому. Чоловік майже щомісяця до травня 2020 року виходив на зв'язок з дівчинкою і просив відтворювати сексуальні акти, а фотографії відправляти йому", — розповіли поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Харкова зґвалтував 15-річну дочку сусідки

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає максимальне покарання до восьми років за ґратами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.