Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція затримала нічного "мінера" стадіону в Харкові

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов 
Металлист, Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Вночі поліцейські шукали вибухівку на стадіоні "Металіст".

Повідомлення виявилося неправдивим.

27 лютого о 23:00 в поліцію надійшло повідомлення про замінування стадіону "Металіст". За адресою виїхали фахівці вибухотехнічного управління, — повідомили у відділі комунікації поліції.

Фахівці оглянули 1300 квадратних метрів території стадіону та евакуювали 10 співробітників, проте ніяких вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин не виявили. Через деякий час поліцейські розшукали зловмисника, який відправив неправдиве повідомлення про мінування. Ним виявився 28-річний житель Харкова, який раніше був засуджений за шахрайство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полиция искала взрывчатку в харьковском вузе

Слідчі зареєстрували інформацію про інцидент в Єдиний облік заяв і повідомлень Слобідського відділення поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події відповідно до Кримінального кодексу України.

Як писав KHARKIV Today, в харьковский торговый центр подбросили взрывчатку.

17 лютого вночі поліцейським повідомили про те, що в урні біля входу в торгово-розважальний центр "Французький бульвар" по вулиці Академіка Павлова, 44 Б знаходиться саморобний вибуховий пристрій.

Прибувши за адресою, поліцейські виявили, що в урні дійсно лежав саморобний вибуховий пристрій. Його знешкодили на місці. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такого. Зараз поліцейські розшукують зловмисника.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.