Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція шукала вибухівку в харківському вузі

Увечері невідомі повідомили про вибухівку в університеті.

Невідомі "замінували" Національний технічний університет "ХПІ".

26 лютого о 17:30 в поліцію надійшло повідомлення про вибухівку в Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут". За адресою виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи, співробітники кінологічного центру та фахівці вибухотехнічного управління. Ніяких вибухових пристроїв чи небезпечних речовин не виявили, — повідомили у відділі комунікації поліції.

Правоохоронці оглянули 300 квадратних метрів приміщень і 500 квадратних метрів прилеглої території, евакуацію не проводили. Слідчі вирішують питання про кваліфікацію інциденту у відповідність з Кримінальним кодексом України.

Як писав KHARKIV Today, в харьковский торговый центр подбросили взрывчатку.

17 лютого вночі поліцейським повідомили про те, що в урні біля входу в торгово-розважальний центр "Французький бульвар" по вулиці Академіка Павлова, 44 Б знаходиться саморобний вибуховий пристрій.

Прибувши за адресою, поліцейські виявили, що в урні дійсно лежав саморобний вибуховий пристрій. Його знешкодили на місці. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такого. Зараз поліцейські розшукують зловмисника.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.