Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліцейським дадуть ще по 20 тисяч масок і респіраторів з резерву Харківської області

Фото: ГУ Нацполиции в Харьковской области
На початку січня поліцейським виділяли 20 тисяч масок.

Чергові 20 тисяч масок і стільки ж респіраторів копи отримають для протиепідемічного захисту особового складу Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, яке відбулося 23 лютого. Відповідний документ опублікований на сайті обласної державної адміністрації.

Згідно з рішенням, через те, що Харківська область в "жовтій" зоні карантину, поліцейські повинні контролювати виконання обмежень, стежити за носінням масок в тролейбусах, трамваях і на завантажених зупинках, а також стежити, щоб не працювали нічні розважальні заклади. Крім того, поліцейські будуть чергувати на прикордонному пункті пропуску "Гоптівка", де потрібно контролювати тих, хто перетинає кордон, чи дотримуються вони протиепідемічних вимог.

Регіональна комісія вирішила виділити Головному управлінню Нацполіціі в Харківській області з регіонального матеріального резерву Харківської області 20 тисяч медичних масок, 250 літрів дезинфектора, 20 тисяч респіраторів, 19 800 рукавичок, 1200 щитків, 150 захисних костюмів і одну тисячу літрів бензину А-80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В метро Харкова продовжують штрафувати пасажирів без масок

Нагадаємо, в кінці січня з резерву Харківської області поліцейським дали 20 тисяч масок, ще стільки отримали патрульні.

Як писав KHARKIV Today, 23 лютого в Україні обновили карантинні зони. Харківську область віднесли до "жовтої" зони карантину. Приймати рішення про встановлення карантинних зон на території регіонів будуть раз в сім днів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.