Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Після розмови з МВС мережа торгових центрів пообіцяла дотримуватися карантину

В Украине изменятся правила маркировки продуктов
"Епіцентр" передумав і пообіцяв продавати тільки життєво необхідні товари.

Після того як уряд вирішив ввести в Україні локдаун на вихідні, "Епіцентр" заявив про 72-годинну п'ятницю.

"Епіцентр" пообіцяв дотримуватися карантинних вимог під час локдауна на вихідні. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Після роз'яснень, отриманих сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ, керівництво мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" прийняло рішення про дотримання карантинних обмежень, прийнятих Кабінетом міністрів, про що зробило відповідну заяву на своєму інтернет-сайті", — пояснив Геращенко.

Він запевнив, що органи Міністерства внутрішніх справ і Національна поліція проконтролюють виконання обіцянки "Епіцентру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під покровом карантину. Як в Харкові збираються обійти локдаун
 

Відзначимо, в заяві "Епіцентру" сказано, що під час локдауна вихідного дня торгові центри будуть продавати тільки продукти харчування, засоби особистої гігієни, ліки та корми для тварин. Все інше відпускатимуть через інтернет-магазини.

"Під час карантину вихідного дня мережі "Епіцентр" та "Нова лінія" будуть реалізовувати виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою Кабінету міністрів України №641, до яких належать продукти харчування, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми і будуть доставляти їжу з наших ресторанів", — пообіцяли там.

Відзначимо, в Харкові є два "Епіцентри" — по вулиці Героїв Праці та на проспекті Гагаріна.

Як писав KHARKIV Today, 11 листопада Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення загальнодержавного карантину в Україні і "карантину вихідного дня". 

Локдаун на вихідні почне діяти вже з 14 листопада.

Увечері того ж дня "Епіцентр" заявив про 72-годинну п'ятницю. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов назвав реакцію "Епіцентру" на введення "карантину вихідного дня" фарсом і порадив відвідати з ним реанімацію, щоб зрозуміти реальну коронавірусну ситуацію.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.