Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підозрюваний в державній зраді депутат Харківської міськради самоізолювався в Москві

Раніше Максим Мусєєв, який знаходиться в державному розшуку, публікував знімки з Туреччини, Австрії і Чехії. Тепер — з самого "серця" столиці Росії.

Раніше Максим Мусєєв, який знаходиться в державному розшуку, публікував знімки з Туреччини, Австрії і Чехії. Тепер — з самого "серця" столиці Росії.

Три дні тому  депутат-втікач Харківської міськради виклав фото, де він сидить на підвіконні, їсть яблуко і дивиться у вікно. У будинку навпроти рясніють вивіски російською мовою: "доставка", "КофеМания", "минимаркет". Публікація з'явилася в Instagram Максима Мусєєва.

Він не підписав фото і не поділився геолокацією, хоча раніше залишав її. Цього разу обмежився хештегом — самоізоляція, зож, пп (правильне харчування) і карантин.

Як вдалося з'ясувати KHARKIV Today, будинок, який потрапив на знімок  депутата-втікача міськради, знаходиться в Москві по вулиці 1-й Тверській-Ямській, 21.

Дом на улице 1-я Тверская-Ямская в Москве. Скрин: карты Google
Будинок на вулиці 1-а Тверська-Ямська в Москві. Скрін: карти Google

На протилежному боці 1-ї Тверської-Ямської знаходиться будинок під номером 28, у вікні якого і позував Мусєєв.

Дом, где сфотографировался беглый депутат горсовета. Скрин: карты Google
Будинок, де сфотографувався депутат-втікач міськради. Скрін: карти Google

На сайті бази нерухомості зазначено, що орендувати двокімнатну квартиру (70 кв. м.) в будинку, де зачекінився Мусєєв, можна за 95 тисяч рублів на місяць або за сьогоднішнім курсом валют — за 34 тисячі 200 гривень на місяць. До метро "Білоруська" звідти можна дійти за 5 хвилин.

Аренда квартиры на улице 1-ой Тверской-Ямской, 28. Скрин: /www.cian.ru
Оренда квартири на вулиці 1-й Тверській-Ямській, 28. Скрін: www.cian.ru

До цього в соцмережах  депутат-втікач виклав знімок, в правій частині якого можна впізнати будинок 28 по вулиці 1-й Тверській-Ямській.

Фото: Instagram Максима Мусеева
Фото: Instagram Максима Мусєєва

9 травня Максим Мусєєв опублікував знімок біля меморіальної плити, проте в коментарях відзначили, що це фото 4-річної давнини.

Фото: Instagram Максима Мусеева

Як писав KHARKIV Today, ексголову адміністрації Холодногірського району підозрюють в державній зраді. Слідство встановило, що Мусєєв завдав шкоди державній безпеці, перебуваючи за межами України. У 2018 році підозрюваний двічі не з'явився на вимогу суду. У зв'язку з цим його оголосили в національний та міжнародний розшук. Судовий процес триває.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.