Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Під час обстрілу на Донбасі постраждала місцева мешканка

Фото: Минобороны
Окупанти обстріляли Красногорівку із мінометів.

Міна вибила вікно в одному з будинків, осколки полетіли в жінку.

2 березня російські окупанти обстріляли місто Красногорівка (Мар'їнський район, Донецька область) із мінометів 120-го калібру. В результаті вибуху міни, яка вибила вікно в будинку, постраждала місцева мешканка. Про це повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"Противник вів вогонь на ураження по домівках мирних жителів із застосуванням мінометів 120-го калібру, прекрасно розуміючи, що обстріли представляють загрозу життю і здоров'ю цивільного населення. В результаті розриву міни біля будинку вибуховою хвилею вибито віконне скло, осколками якого поранено одного жителя. Постраждалій жінці оперативно надали медичну допомогу", —  відзначили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На передовой погиб украинский военный

У ООС наголосили: такі дії говорять про зацікавленість бойовиків у подальшій ескалації конфлікту на Донбасі. Українські військові дали відповідь противнику, придушили вогонь і ворожі провокації.

Як писав KHARKIV Today, на Донбассе от пули оккупанта погиб местный житель.

18 грудня в Мар'їнці Донецької області в результаті ворожих обстрілів зі стрілецької зброї отримав поранення місцевий житель. Військовослужбовці евакуювали пораненого з-під ворожого вогню і повезли в лікарню. Однак по дорозі він помер.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.