Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Патологоанатом очолив Нововодолазьку адміністрацію

Володимир Зеленський підписав указ про призначення Андрія Андрєєва.

Місце Романа Мерзлікіна зайняв патологоанатом Андрій Андрєєв.

Глава держави Володимир Зеленський призначив Андрія Андрєєва головою Нововодолазької районної державної адміністрації Харківської області. Відповідне розпорядження від 18 березня №176 / 2020-рп. опубліковано на сайті Президента України.

"Призначити Андрєєва Андрія Валентиновича головою Нововодолазької районної державної адміністрації Харківської області", —- сказано в документі.

Іншим розпорядженням №174 / 2020- рп. Зеленський звільнив Романа Мерзлікіна, який очолював Нововодолазьку РДА з 2018 року. Згідно з документом, його звільнили "у зв'язку із закінченням терміну повноважень Президента України".

Нагадаємо, Андрій Андрєєв —- лікар-патологоанатом. У 2014 році він йшов до Верховної Ради за списком від партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна", а в 2015 році хотів стати депутатом Харківської облради від партії "Блок Петра Порошенка". У 2016 році Андрєєв подавав декларацію як кандидат на посаду начальника управління охорони здоров'я ХОДА.

Згідно із декларацією за 2019 рік, він разом з матір'ю володіє квартирою в Харкові, також у матері Андрєєва є житловий будинок з ділянкою в селі Просяне (Нововодолазький район). Лікар їздить на Daewoo Nexia 2009 року випуску.

За викладання в Харківському медичному університеті в минулому році Андрєєв отримав понад 230 тисяч гривень, а за лікарську діяльність в обласній лікарні к писав 21 тисячу гривень. У банку він зберігає тисячу доларів.

Как писав KHARKIV Today, друга Кучера і ще п'ятьох людей призначили головами РДА Харківської області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.