Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Адвоката пасажира Зайцевої призначили суддею Печенізького райсуду

Володимир Зеленський призначив суддів до судів Харківської області.

Олена Цімбалістенко захищала в суді інтереси пасажира Олени Зайцевої, яку визнали винною в ДТП на Сумській з шістьма загиблими, — Марини Ковальової.

Олена Цімбалістенко стала суддею Печенізького районного суду Харківської області. Відповідний указ "Про призначення суддів" підписав 7 липня Президент України Володимир Зеленський.

Під час розгляду справи по ДТП на Сумській Цімбалістенко активно відстоювала вину Дронова та вимагала для нього максимальний термін 10 років, тоді як при винесенні вироку для Зайцевої вона просила суддю врахувати пом'якшувальні обставини.

Крім того, Цімбалістенко захищала одного з обвинувачених у справі про "кооперативні схеми". У цьому виробництві підозрюється, в тому числі, Михайло Добкін.

Цімбалістенко живе в Харкові, на двох з сином у неї є квартира площею 67,9 квадратних метрів. Їздить суддя на Nissan Micra 2005 року випуску, який придбала в 2015 році за 160 000 гривень. Єдиним доходом за 2019 рік вона вказала 39 000 гривень аліментів на дитину.

У 2018 році Цімбалістенко подавала декларацію в якості кандидата на посаду судді в місцевий суд.

Відзначимо, сьогодні в Печенізькому райсуді є голова В'ячеслав Смирнов, суддя — Анатолій Тимченко і керівник апарату Віталіна Стадник.

Крім Цімбалістенко Зеленський призначив Олександру Сеник суддею Богодухівського районного суду Харківської області, Вікторію Філіп'єву — Зміївського райсуду і Ірину Бугаєнко — Краснокутського райсуду.

Олександра Сеник до призначення працювала помічником судді Другого апеляційного адміністративного суду. Вікторія Філіп'єва займалася незалежною професійною діяльністю, Ірина Бугаєнко займала посаду спеціаліста відділу забезпечення діяльності суддів в Харківському окружному адміністративному суді.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.