Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пасажир метро без маски заплатить 17 тисяч гривень

Иллюстрация: KHARKIV Today
За цю суму можна купити 1700 масок.

Пасажир метро, на якого склали адміністративний протокол за відсутність маски, не прийшов до суду і йому призначили штраф.

10 вересня суддя Орджонікідзевського районного суду Олена Саркісян визнала порушника карантину винним. Відповідна постанова опублікована в Єдиному реєстрі судових рішень.

О 13:30 19 серпня чоловік перебував у вестибюлі станції метро "Індустріальна" без маски на обличчі, чим порушив правила карантину (ст. 44-3 КУпАП). На в суд чоловік не прийшов, хоча про час і місце розгляду справи йому повідомляли, причину неявки не назвав.

Суддя визнала чоловіка винним і призначила штраф в 17 тисяч гривень. Також він повинен заплатити судовий збір — 420 гривень 40 копійок.

Протягом десяти днів з моменту прийняття рішення порушник карантину може його оскаржити в Харківському апеляційному суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водієві переповненої маршрутки присудили 17 000 гривень штрафу

Нагадаємо, в Харківській області 65% від всіх протоколів, складених на порушників карантину, які потрапили до суду, були оформлені неналежним чином. У судах нашого регіону з початку пандемії розглянули 391 справу за порушення карантину, штраф наклали на 30 чоловік.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.