Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Парк Горького заплатить 9 мільйонів гривень за обладнання для дитячого майданчика французькій фірмі

Ігрові комплекси, каруселі та гойдалки парк Горького купив у французької фірми без аукціону, а відкриті торги скасовували два рази, оскільки не було потрібної кількості учасників.

Ігрові комплекси, каруселі та гойдалки парк Горького купив у французької фірми без аукціону, а відкриті торги скасовували два рази, оскільки не було потрібної кількості учасників.

14 квітня парк Горького уклав договір з компанією "Proludic S.A.S." із Франції на закупівлю грального обладнання на 8 мільйонів 840 тисяч гривень. Інформація про це опублікована на сайті державних закупівель "ProZorro", передають "Нашi грошi".

Французька фірма поставить 27 виробів для дитячого майданчика до серпня. За договором, постачальник отримає повний аванс протягом 20 банківських днів після надання рахунку.

Найдорожчим виявився ігровий комплекс Amazonia Towers вартістю 3 мільйони 880 тисяч гривень. Крім того, інший ігровий комплекс Diabolo 38122 тип А замовили за 1 мільйон 720 тисяч гривень. У відкритих джерелах ціни великих ігрових майданчиків сягають максимум 800 тисяч гривень, розповіли експерти "Наших грошей".

Фото: "Нашi грошi"

 

За даними "Наших грошей", закупівлю 27 ігрових комплексів, гойдалок, каруселів і ігрових панелей парк Горького провів без аукціону по переговорній процедурі. Відкриті торги вже двічі скасовували через недостатню кількість учасників. Зображення товарів в тендерній документації скасованих торгів майже ідентичні розміщеним на сайті французької фірми. Також в документах вказували максимальну вагу, мінімальні габарити і конкретні матеріали певної товщини з деякими допусками.

Вперше французька компанія-виробник "Proludic" отримала підряд за бюджетні гроші в Україні.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.