Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Офіс "ОПЗЖ" в Харкові облили фарбою: націоналісти прокоментували свою причетність

Фото: "Фрайкор"
Поліція вже почала розслідувати інцидент.

На думку співзасновника "Фрайкору" Богдана Войцеховського, офіс "ОПЗЖ" облили фарбою люди з проукраїнською позицією.

У вівторок, 8 грудня, невідомі облили червоною фарбою таблички на фасаді будівлі і вхідні сходи до офісу політичної партії "Опозиційна платформа — За життя". Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Інцидент стався на вулиці Полтавський шлях, 22. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Інформацію внесли до Єдиного обліку Холодногірського району поліції. Правоохоронці проводять перевірку і встановлюють осіб, причетних до правопорушення.

в
Фото: "Фрайкор"

Одними з перших інформацію про те, що трапилося опублікували в Telegram-каналі громадської організації "Фрайкор": "Підготовка "ОПЗЖ "до першого засідання міської та обласної рад йде повним ходом. Невідомі патріоти нагадують, що колабораціоністам не місце в Харківській області".

Співзасновник громадської організації Богдан Войцеховський не став підтверджувати або спростовувати, що до події мають відношення представники "Фрайкору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На харківського нардепа подають до суду за наклеп

"Поліція вже написала, що вона почала перевірку з даного питання. І допомагати поліції в розслідуванні, підтримуючи "ОПЗЖ", у мене бажання немає. Скажу так: часто люди надсилають на зворотний зв'язок нашого Telegram-каналу цінні матеріали з протидії, зокрема "ОПЗЖ", ми їх публікуємо", — зазначив громадський діяч.

в
Фото: "Фрайкор"

На його погляд, люди, які облили фарбою офіс "ОПЗЖ", мають проукраїнську позицію, тому він не може їх не підтримувати.

"Оскільки держава не вживає жодних заходів з протидії партії відвертих колаборантів, суспільство вдається до подібних дій", — розповів Войцеховський.

KHARKIV Today раніше писав про те, що "ОПЗЖ" переїхала з офісу в Харкові, який збирався пікетувати Нацкорпус.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.