Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Один із критеріїв для пом'якшення карантину в Харківській області перевищений в чотири рази

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
У нашому регіоні продовжує зростати захворюваність коронавірусом.

Карантин в Харьковской области ослабить не можуть. 

Станом на 22 вересня в нашому регіоні більше ніж в чотири рази перевищена захворюваність коронавірусом за останні два тижні. При нормі 40 хворих на 100 тисяч чоловік, в Харківській області — 162,4 хворих на 100 тисяч населення. Також 17, 18, 20 і 21 вересня в нашому регіоні були більше ніж на 50% завантажені ліжка другої хвилі. Дані опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров'я.

У нормі в Харківській області залишається охоплення тестуванням — 125,2 на 100 тисяч осіб (повинен перевищувати 24 на 100 тисяч чоловік).

Критерії, потрібні для пом'якшення карантину, не виходять за межі норми тільки в Кіровоградській і Херсонській областях.

Нагадаємо, з 16 вересня в Україні змінились критерії епідемічного зонування. До "червоної" зони будуть відносити регіон, де рівень захворюваності більш ніж в п'ять разів вище середнього показника по країні і завантаженість ліжок першої хвилі  більше ніж 75% ліжок протягом 5 днів поспіль.

Як писав KHARKIV Today, з початку пандемії в нашому регіоні коронавірус підтвердили у 15 505 чоловік (372 за добу). В тому числі, 308 хворих померли і 4248 — одужали.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.