Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Очолити департамент охорони здоров'я ХОДА хочуть до десяти чоловік

Співбесіда з кандидатами пройде на цьому тижні.

Директора департаменту охорони здоров'я в Харківській ОДА шукають на період дії карантину.

На цьому тижні кандидати пройдуть співбесіду, якщо серед них не буде відповідного, то виконувати обов'язки директора департаменту охорони здоров'я продовжить один із заступників. Про це 18 вересня повідомив заступник голови Харківської ОДА Тарас Пастух.

"На даний момент скасовано взагалі проведення будь-яких конкурсів на заняття будь-яких посад державної служби. Є процедура добору на період карантину. Зараз є заступник, який виконує обов'язки. Якщо оголошувати добір, ми можемо також отримати знову тимчасово виконуючого обов'язки на період карантину. Питання, чи готовий дійсно якісний управлінець ризикувати своїм місцем роботи, йти на тимчасовий добір, на тимчасову посаду на місяць-два, втрачаючи своє місце роботи? Дискусій було багато з різними людьми, які проводив голова ХОДА, але наскільки мені відомо, рішення було прийняте про цей добір", — пояснив чиновник.

Він уточнив, на посаду є до десяти кандидатів.

"Зараз кандидати подали свої пропозиції, приблизно 8-9 кандидатів погодилися. Наскільки мені відомо, наступного тижня [з 21 вересня —  ред.] планується проведення з ними співбесід. Якщо там буде людина, яка зможе виконувати або запропонує свої послуги на більш вищому рівні, ніж це сьогодні є, відповідно, голова ХОДА зможе прийняти рішення про призначення людини тимчасово, на період карантину, а далі оголошувати конкурс на загальних підставах. Якщо такої людини там не буде, то далі департамент охорони здоров'я працюватиме з покладанням обов'язків на одного із заступників", — розповів Пастух.

Нагадаємо, з березня по кінець липня цього року посаду займав Вадим Іванніков. Після восьми днів роботи його звільнили, а потім поновили на посаді. З кінця травня він перебував на лікарняному.

Як писав KHARKIV Today, 11 вересня в Харківській ОДА оголосили конкурс про добір на посаду директора департаменту охорони здоров'я. Посадовий оклад директора цього департаменту становить 12 тисяч гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.