Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Неймовірна жорстокість: у Харкові викинули дев'ять котів в пластикових боксах

Коти були в трьох пластикових контейнерах, обмотаних скотчем.

Тварин знайшов перехожий.

Вранці 29 вересня біля стадіону ХНУРЕ (пр. Науки, 14) харків'янин знайшов котів. Чотири пластикових контейнери, обмотаних скотчем, стояли посеред доріжки. Один з них був розламаний — очевидно, з нього втекли тварини. У трьох боксах сиділи дев'ять дорослих котів — чистих, доглянутих, красивих. Про це KHARKIV Today повідомили в службі "Спасіння тварин".

"Чоловік знайшов їх на стадіоні, він повідомив про це в поліцію, в поліції дали наш номер. Ми підійшли, подивилися, що всі коти дорослі, доглянуті, кастровані. Їм десь два-три роки, молоді вони, дівчатка, хлопчики. Тимчасово зараз знайшли їм всім перетримку", — розповіла оператор гарячої лінії Олена.

П'ятьом котам і чотирьом кішкам шукають сім'ї, волонтери готові розглянути всі пропозиції. Хто викинув дорослих тварин в такій кількості, невідомо.

"Не думаю, що хтось захоче п'ять взяти або дев'ять, люди будуть по одному брати, може хтось двох візьме. Сірі коти, чорні є і руді", — уточнили в "Порятунку тварин".

Заяву в поліцію написали за фактом жорстокого поводження з тваринами. Покинуті коти в контейнерах трапляються на вулицях Харкова не вперше.

"Це вже третій випадок, до цього нам підкинули кошенят в таких контейнерах, тепер котів, і ось люди знайшли на Окружній ще контейнер з кошенятами, у них проблемні очі, у деяких немає вічка, і кролика", — додала оператор.

Тих, хто бажає подарувати сім'ю комусь із котів, просять телефонувати: 095-478-88-78.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.