Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Негода в Харківській області: до 15 сантиметрів снігу і повалені дерева

Дороги державного значення в Харківській області розчищені.

У Харківській області пройшов сильний дощ зі снігом. За ніч поривчастий вітер повалив дерева та гілки на проїжджу частину.

24 лютого в Дергачівському та Золочівському районах на окремих ділянках випало майже 15 сантиметрів снігу. В результаті поривчастого вітру були повалені дерева. Дорожники продовжують розчищати проїжджу частину і ліквідовувати ожеледь. Проїзд по дорогах державного значення забезпечений, — повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

На ранок 25 лютого на дорогах області продовжують працювати 155 одиниць спецтехніки і 188 дорожників. Вони посипають дороги піщано-соляною сумішшю і технічною сіллю, розчищають проїжджу частину, прибирають повалені дерева та гілки.

За інформацією синоптиків, сьогодні істотних опадів не очікується. На дорогах — місцями ожеледиця. Вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів за секунду із поривами 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вдень складе від плюс 2 до плюс п'яти градусів.

Водіїв просять акуратно рухатися через мости та естакади і дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виникнення надзвичайної ситуації, звертатися за телефоном — 336-77-00.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.