Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Не взяли до Нацради і в ХОДА. Куди не пройшла Світлична

Фото: KHARKIV Today
Екс-голові ХОДА часто пророкували блискучу кар'єру в Києві, але її ніде не прийняли.

Юлія Світлична хотіла залишитися при владі після приходу команди Зе.

Екс-губернатор підтвердила намір балотуватися до Верховної Ради по 179 округу, де влітку 2019 року переміг Олексій Кучер, який потім змінив її на посаді голови облдержадміністрації.

"Багато співпрацювали з людьми, але ще і багато чого необхідно зробити",  — написала Світлична на своїй сторінці в Facebook. Вона уточнила, що буде балотуватися не від партії, а побореться за голоси виборців Краснограду, Лозової та Сахновщини (всього 150 420 виборців) як самовисуванець.

У минулому році екс-чиновниця кілька разів подавала декларації. Невдовзі після парламентських виборів вона подалася на свою ж посаду, і Кабінет міністрів навіть затвердив її, але Володимир Зеленський так і не підписав указ.

Через кілька тижнів Світлична подала ще одну декларацію, в якій значилося, що вона претендує на посаду заступника секретаря РНБО Олексія Данилова. Але і це призначення не відбулося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощай, Юлия Светличная! Чем запомнится Харькову экс-глава ОГА?

Ще влітку волонтер Роман Доник, посилаючись на свої джерела, припустив, що незабаром президент запропонує главі ХОДА посаду міністра внутрішніх справ.

"Це "благодарочка" голові БПП Харківської області та голові АП Райніну за зраду Порошенка перед президентськими виборами",— писав блогер.

Тоді багато політичних оглядачів були впевнені, що Арсен Аваков піде з посади після парламентських виборів, однак він досі сидить в міністерському кріслі, а Юлія Світлична залишилася не при справах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.