Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Нас там давно немає": в партії Медведчука кажуть, що виїхали з офісу, який збирається пікетувати Нацкорпус

З офісу, де Юрій Бойко назвав Ігоря Райніна своїм другом і призначив головою обласного осередку, ОПЗЖ з'їхала.

ОПЗЖ змінила офіс і поки не хоче називати нову адресу, щоб "в гості" не прийшов Національний корпус.

Опоплатформа "За життя" поміняла місце дислокації. Від офісу, в якому Юрій Бойко "коронував" Ігоря Райніна, відмовилися ще на початку карантину. Адресу нового — поки не розголошують. Така позиція голови міського осередку ОПЗЖ Андрія Лесика. Каже, територіально це Павлове Поле.

"Нас там немає з першого квітня. Ще коли почався карантин, були труднощі з прийомом відвідувачів, всі йдуть. Плюс ми не встигали відмивати офіс. Нас постійно обливали. І на восьме березня теж. Просто втомилися", — сказав Лесик.

На приміщенні на Харківській набережній, 7/9 дійсно немає табличок "Громадська приймальня ОПЗЖ". Хоча ролета на вході сьогодні вдень була піднята. На вікнах вивісили напис "оренда", хоча телефону для зв'язку з людиною немає. Як орендувати — незрозуміло. Та й сам офіс мало схожий на той, який хочуть здати подорожче: до цього часу не відмита червона фарба, що навряд чи приверне увагу потенційного орендаря. На офіційному сайті ОПЗЖ сторінка "регіональні офіси" не активна.

Андрій Лесик каже, що Нацкорпус сьогодні залишиться "без роботи". Відповідати на питання про те, чи приїхав сьогодні до Харкова нардеп Ілля Ківа, він відмовився.

Нагадаємо, в кінці березня в черговий раз фасад приймальні "Опоплатформа — За життя" в Харкові облили фарбою. У партії порахували — це сталося в 11-й раз. У листопаді минулого року в цьому місці Ігоря Райніна обрали головою обласної організації "Опоплатформа — За життя". 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.