Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Нардеп, у якого голова ОП Єрмак був помічником, хоче до Харківської облради

Симпатик Януковича Ельбрус Тедеєв хоче стати депутатом Харківської облради.

Екс-регіонал Ельбрус Тедеєв буде боротися за місце депутата Харківської облради від партії "Опозиційна платформа — За життя", яку в Харкові очолює екс-голова Адміністрації президента Ігор Райнін.

Ельбрус Тедеєв — третій у списку кандидатів від цієї партії на територіальному виборчому окрузі №3 на виборах депутатів Харківської облради. Першим кандидатом на цьому окрузі від "ОПЗЖ" поставили голову обласного осередку партії, екс-голову Адміністрації президента часів Порошенко Ігоря Райніна. Інформація опублікована на сайті ЦВК.

У біографії Ельбруса Тедеєва зазначено, що йому 45 років, він живе в Києві і працює заступником директора з загальних питань на фармацевтичному підприємстві "Дослідний завод ДНЦЛЗ", розташованому в Харкові, яким володіє фармацевтична група "Здоров'я"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто хоче стати депутатом Харківської облради: зять Добкіна, син Кернеса і шурин Ярославського

Ельбрус Тедеєв родом з Північної Осетії, був членом "Партії регіонів" і тричі депутатом Верховної Ради (з 2006 по 2014 рік). У сесійній залі борець вільного стилю і олімпійський чемпіон неодноразово брав участь в бійках і ніколи не виступав з трибуни, хоча неодноразово блокував її. Він голосував за "диктаторські закони" в січні 2014 року. Після того, як каденція Ельбруса Тедеєва завершилася, його рідко можна було зустріти на публіці, восени 2019 року він відновив тренування на ветеранському рівні. Часто присутній на засіданнях в Київському райсуді Полтави, де слухалася справа по звинуваченню Геннадія Кернеса, брав його на поруки.

Эльбрус Тедеев в Верховной Раде бьет оппонента бутылкой. Фото; АР
Ельбрус Тедеєв у Верховній Раді б'є опонента пляшкою. Фото: АР

У 2010 році спортсмен розповідав про своє ставлення до тоді ще президента Віктора Януковича.

"Для мене Віктор Федорович у прямому і переносному сенсі — Бог і цар. Він — єдина надія України, яка може витягнути нас з економічної катастрофи і політичного хаосу", — говорив Ельбрус Тедеєв в інтерв'ю.

У 2015 році він був присутній на відкритті чемпіонату України з боротьби в Харкові. Тоді Харківську ОДА очолював Ігор Райнін.

До речі, всі три скликання помічником у Тедеєва був Андрій Єрмак, керівник Офісу Володимира Зеленського.

Фото: wrestling.com.ua
Ігор Райнін (другий ліворуч) і Ельбрус Тедеєв (третій праворуч). Фото: wrestling.com.ua

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.