Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

НАПК хоче оштрафувати керівника апарату ХОДА за нарахування премій

Фото: ХОГА
Адмінпротокол склали відносно Володимира Клюцевського.

11 вересня у відношенні Володимира Клюцевського склали чотири адміністративних протоколи, пов'язаних з корупцією, і направили до суду.

Чинний керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський в жовтні і грудні 2018 року видав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди голови. Про це KHARKIV Today повідомили у відділі комунікацій та інформаційної політики Національного агентства щодо запобігання корупції у відповідь на інформаційний запит.

"Клюцевський В. І., маючи приватний майновий інтерес, обумовлений бажанням отримати матеріальну винагороду і поліпшити своє матеріальне становище, всупереч вимогам п. 2, 3 ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції" не повідомив керівнику і прийняв рішення про преміювання себе в умовах реального конфлікту інтересів у жовтні, грудні 2018 року", — відзначили в НАПК.

Протоколи склали за ч. 1, 2 ст. 172-7 (порушення вимог щодо запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів) Кодексу України про адміністративні порушення.

Відзначимо, крім Клюцевського, минулого тижня адмінпротокол склали і направили до суду щодо слідчого слідчого відділення поліції в метрополітені Головного управління Нацполіціі в Харківській області Тетяни Палійчук, яка внесла до декларації завідомо недостовірні відомості.

Як писав KHARKIV Today, Володимира Клюцевського на посаду керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації призначив на початку червня 2020 року голова ХОДА Олексій Кучер. До призначення він працював на тій же посаді в Херсонській ОДА.

Однак в березні цього року його звільнили з Херсонської ОДА через скандал, який розгорівся напередодні Міжнародного жіночого дня. 6 березня в сесійній залі Херсонської облради виступила група "Степ", де соліст виконував пісню, а поруч танцювала дівчина, одягнена в одну чорну майку.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.