Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На шістнадцяти станціях харківського метро можна розплатитися банківською карткою

Ще три турнікети почнуть працювати завтра.

Безконтактна оплата проїзду доступна на 16-ти станціях метро.

Завтра, 4 грудня, турнікети для безконтактної оплати проїзду почнуть працювати на станціях метро "Індустріальна", "Палац спорту" і "Завод імені Малишева". Про це повідомили в Харківській міській раді з посиланням на департамент цифрової трансформації.

Розплатитися банківською карткою можна буде у вестибюлях №1 і №2 станцій "Індустріальна" і "Палац спорту" і вестибюлі №1 на станції "Завод імені Малишева".

Безконтактну оплату проїзду в харківському метро запустили з вересня цього року. Розплатитися банківською карткою можна буде на 17-ти станціях метро. Крім "Індустріальної", "Палацу спорту" і "Заводу ім. Малишева", це — "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня", "Ботанічний сад", "Університет", "Спортивна", "Захисників України", "Академіка Барабашова", "Проспект Гагаріна", "Пушкінська", "Олексіївська" і "Перемога".

Як писав KHARKIV Today, перший турнікет для оплати проїзду в метро за допомогою банківської картки почав працювати 25 вересня на станції "Держпром". Відзначимо, всього в харківському метро — 30 станцій.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.