Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На прибирання парку Горького витратять 19 мільйонів гривень

Комунальне підприємство оголосило тендер.

Прибирати територію парку Горького, кілька атракціонів і туалети будуть протягом року.

Центральний парк культури і відпочинку імені Максима Горького планує заплатити за послугу з прибирання 19 198 818,40 гривень. Відповідний тендер опублікований в системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, прибирати будуть туалети, "Будинок матері і дитини", атракціони "Будинок жахів" і "Тир", пост охорони, адміністративно-побутову будівлю спортивний комплекс, сімейно-розважальний центр, каси і всю територію парку.

Прибирання в туалетах парку передбачає сухе і вологе протирання поверхонь, винесення сміття, миття та очищення сантехнічних приладів, очищення дзеркал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На прибирання переходів на станціях метро Харкова витратять майже 10 мільйонів гривень

 

У "Будинку жахів" щодня будуть протирати повітряні подушки, чотири рази на місяць — підмітати, пилососити і протирати декорації.

Будинок "Матері і дитини", який складається з п'яти кімнат та санвузла, прибиратимуть щодня — протирати столики для годування, двері, стільниці, вікна, міняти сміттєві пакети, мити підлогу, санвузли та умивальники. Генеральне прибирання будуть робити двічі на місяць (включаючи миття вікон всередині і зовні).

У сімейно-розважальному центрі щодня будуть виносити сміття, мити декоративний камінь біля урн, протирати гірки, трампліни, батути, стовпи дерев, квіткові декорації, інформаційні таблички, стільниці, вікна, мити атракціони і підлогу, прибирати службові приміщення, кімнати для проведення днів народжень і кімнати адміністрацій та аніматорів. Генеральні прибирання заплановані на квітень, серпень і грудень.

Прибирання поста охорони включає в себе заміну сміттєвих пакетів, миття підлоги, протирання дверей і вікон, прибирання в санвузлах.

В адміністративно-побутовому приміщенні спортивного комплексу прибирати будуть роздягальні, душові, санвузли, підсобні приміщення, котельню, кабінет адміністратора, коридори. Щодня прибиральники мінятимуть сміттєві пакети, мити підлогу, душові та санвузли, протирати вікна, двері і всі кімнати. Генеральні прибирання тут робляться щопонеділка.

У Тирі чотири рази на тиждень будуть мити підлогу і вікна, протирати столи і декорації. Генеральне прибирання планується проводити раз на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парк Горького купить світильників на 145 тисяч гривень

Прибирання кас планується по вівторках і п'ятницях. Сюди входить підмітання підлоги, протирання дверей, стільниць, вікон.

Крім того, прибирати будуть всю територію парку Горького — 62 гектари (асфальт, граніт і плитка). Це — тротуари, алеї і зони. Взимку прибиральники будуть очищати територію від снігу, в решту часу — від листя та іншого забруднення.

У фірми-підрядника повинна бути своя техніка. Аукціон запланований на 18 січня 2021 року. При цьому надавати послугу фірма, яка виграє тендер, повинна буде з 1 січня 2021 до 31 грудня 2021 року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.