Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Плеханівській нарешті відремонтують колії, в тому числі на Балашовському шляхопроводі

По всій вулиці Плеханівській планують оновити трамвайне полотно, в липні по ній заборонять рух транспорту.

По всій вулиці Плеханівській планують оновити трамвайне полотно, в липні по ній заборонять рух транспорту.

Зараз йде друга черга реконструкції трамвайного переїзду на перетині вулиць Плеханівської і Молочної. Старі трамвайні колії демонтували, переклали систему зливової каналізації, монтували нове трамвайне полотно і приступили до бетонування. Про це повідомили в Харківській міськраді.

"Зараз укладається бетон по вулиці Молочній. Як тільки ця робота буде завершена, буде забезпечений проїзд всіх видів транспорту. Пізніше буде закрито рух по вулиці Плеханівській, і трамваї підуть по прямій, зокрема, найбільш затребуваний 27-й маршрут, з приводу якого звертаються городяни. Але потрібно трішки потерпіти. Це перехрестя було аварійно-небезпечне саме через незадовільний стан трамвайних колій", — розповів директор департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.

У міськраді уточнили, завершити реконструкцію на цій ділянці планують протягом двох тижнів. Потім робочі перемістяться в сторону вулиці Плеханівської, на Балашовський шляхопровід. У липні вулиця буде закрита для руху транспорту, оскільки по всій вулиці Плеханівській планують оновити трамвайне полотно.

Нагадаємо, з вечора 31 травня трамваї  не ходять по вулиці Молочній (на ділянці від вулиці Плеханівської до Московського проспекту). На перетині вулиць Плеханівської і Молочної реконструюють трамвайний переїзд.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.