Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На охорону департаменту Харківської міськради витратять 7,2 мільйона гривень

Департамент адмінпослуг шукає охорону з пультом централізованого спостереження.

Охороняти приміщення управління адмінпослуг і відділів будуть протягом року.

Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради хоче купити послугу з охорони своїх відділів за 7 294 420 гривень. Відповідний тендер опублікований в системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, охороняти будуть управління адмінпослуг (Основ'янський район, Гімназійна набережна, 26), дев'ять відділів в Індустріальному, Немишлянському, Київському, Новобаварському, Шевченківському, Слобідському, Московському, Основ'янському і Холодногірському районах, а також регіональний відділ в Московському районі (проспект Тракторобудівників, 144).

У кожному з цих об'єктів буде один пост охорони, встановлять пульт централізованого спостереження. У регіональному відділі робочими вважаються також субота та неділя, тут буде цілодобова охорона приміщень. Крім охоронця, стежити за порядком буде собака, на центральному посту обладнають систему відеоспостереження.

Замовник вимагає, щоб охоронці не перебували на обліку в лікарнях (психічна хвороба, алкоголізм, наркоманія), не мали судимості, обмежень за станом здоров'я. Під час служби вони повинні знаходитися в спеціальному одязі і мати свідоцтво.

До їх обов'язків входить охорона майна відділів департаменту адмінпослуг (матеріальні цінності, обладнання, комп'ютерна техніка, меблі та документація), недопущення сторонніх осіб в неробочі години, а також п'яних відвідувачів, оперативне реагування на порушення громадського порядку, огляд підозрілих речей. Вночі охоронці повинні будуть раз на 1,5-2 години обходити приміщення.

У разі надходження сигналу тривоги на пульт центрального спостереження охорона повинна буде виїжджати за адресою і усувати правопорушення, а також вчасно інформувати замовника.

Аукціон запланований на 8 лютого. Надавати послугу з охорони фірма-переможець буде до кінця 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради витратить 650 тисяч гривень на послугу кол-центру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.