Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На харківському комунальному підприємстві проведуть аудит за півмільйона гривень

Аудит замовляє КП "Харківзеленбуд".

Перевірку фінансової діяльності зроблять за 2020 рік.

Спеціалізоване комунальне підприємство "Харківзеленбуд" Харківської міської ради планує витратити на аудиторські послуги з перевірки фінансової звітності 413 834 гривень. Відповідний тендер опублікований в системі державних закупівель ProZorro.

У документації сказано, що за показниками річної фінансової звітності за 2018 і 2019 роки "Харківзеленбуд" відповідає критеріям для великих підприємств і є підприємством, яке становить суспільний інтерес. Фінансову звітність на підприємстві проводили в 2020 році (за минулий рік).

"Метою аудиту є висловлення аудиторською фірмою думки про те, чи складена фінансова звітність спеціалізованого комунального підприємства "Харківзеленбуд" Харківської міськради станом на 31.12.2020 року в усіх суттєвих аспектах у відповідності до Національних положень бухгалтерського обліку", — відзначили в документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківський суд визнав незаконним аудит "швидких" під керівництвом Олексія Кучера

Аудитори перевірятимуть показники фінансової звітності і операції, на підставі яких вони були сформовані.

Замовник хоче, щоб аудитори зробили перевірку відповідно до Міжнародних стандартів аудиту. Аудит повинен включати аналіз доказів, які підтверджують суми, оцінку використовуваних принципів бухгалтерського обліку і важливі прогнози керівництва.

За підсумками аудитів фірма, яка виграє тендер, повинна буде надати аудиторський звіт в паперовому та електронному вигляді за 2020 рік (по три екземпляри). У разі необхідності надасть лист із зауваженнями і спостереженнями щодо бухгалтерських документів, конкретними недоліками і слабкими місцями бухгалтерських систем, фактами невиконання умов фінансових зобов'язань і іншими питаннями, які аудитор вважає важливими.

Проводити аудит будуть до 25 травня 2021 року, але постачальник послуги може завершити і раніше. Аукціон призначений на 23 лютого.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.