Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Майже 1,5 тисячі осіб з ознаками ГРВІ не пустили до судів

Харківська область увійшла до списку регіонів з найбільшою кількістю таких відвідувачів судів.

Судові охоронці проводять температурний скринінг співробітників і відвідувачів 311 судів, органів і установ системи правосуддя.

З початку карантину в суди України не допустили майже 1400 відвідувачів з ознаками гострої респіраторної вірусної інфекції. Найбільше таких відвідувачів було в судах Києва, Київської та Харківської областей, — повідомили в Службі судової охорони.

"Всього перевірили 593 тисячі чоловік. 1397 відвідувачам було відмовлено в допущенні до судів у зв'язку з підвищеною температурою тіла і наявними ознаками респіраторних захворювань і запропоновано звернутися до лікарів", — сказано в повідомленні.

У Службі судової охорони просять дотримуватися заходів з протидії поширення коронавірусу і відвідувати суди тільки в засобах індивідуального захисту.

Як писав KHARKIV Today, у співробітника одного з харківських судів виявили коронавірус.

3 липня у одного зі співробітників Ленінського районного суду Харкова виявили коронавірус. Всіх контактних осіб відправили на самоізоляцію. Зараз він знаходиться на лікуванні в лікарні.

Суд продовжує працювати, але в особливому режимі і з посиленими обмежувальними заходами. Зокрема, припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, в зал судових засідань і в приміщення суду заборонений доступ осіб з ознаками респіраторних захворювань і кашлем, а на вході всім відвідувачам вимірюють температуру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.