Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Людину Мураєвих Зеленський призначив головою Зміївської РДА

Павло Голодніков став головою Зміївської РДА.

Глава держави звільнив Віталія Кошеленка, який очолював Зміївську РДА, і призначив на його посаду Павла Голоднікова.

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Зміївської районної державної адміністрації Павла Голоднікова. Відповідний указ №147 / 2020 рп від 25 лютого опублікований на сайті президента.

"Призначити Голоднікова Павла Вікторовича головою Зміївської районної державної адміністрації Харківської області", — сказано в указі.

Нагадаємо, Зміївськоїу РДА очолював Віталій Кошеленко. Зеленський його звільнив в той же день, 25 лютого, указом №139 / 2020 р.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лифт работает? Одну из райадминистраций в Харьковской области хочет возглавить экс-налоговик

Судячи по сторінці Facebook Голоднікова, він — прихильник "Опозиційного блоку". Так, в червні 2019 року він зображений на фото з Євгеном Мураєвим, а на іншому, в 2017 році, — з екс-дружиною Мураєва — Валерією.

Відзначимо, Павло Голодніков з жовтня 2010 року очолює Зідьківську селищну раду. Навколо нього розгорівся скандал, коли проходив 3-й етап чемпіонату України з кантрі-кросу на квадроциклах.

За інформацією місцевих паблік, для проведення чемпіонату квадроцикл-клуб "ATV-Адреналін" зірвав з полів під селищем Черемушне (Зідьківська селищна рада) 5 гектарів рослинного та грунтового покриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник из команды Порошенко и адвокат с биткоинами хотят возглавить райадминистрации Харьковской области

Квадроциклісти пішли із селища тільки через місяць протестів місцевих жителів. А сільський голова Павло Голодніков звинуватив їх у тому, що "район позбувся радості і благополуччя".

Сам Голодніков пояснив: ініціатива була його, але нічого поганого в проведенні змагань квадроциклів він не бачив. Він навіть опитав школярів, які кричали в один голос, що підтримують такі змагання.

"Спортсмени приїхали в травні з проханням отримати дозвіл на проведення таких заходів. Я як голова селищної ради був "за" руками і ногами, тому що розумію, що це туризм і спорт. Наше завдання — розвивати і показувати спорт для наших дітей", — заявив селищний голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лифт подано? Патологоанатом, человек Слюсарева и помощник Зе-нардепа собираются возглавить администрации в Харьковской области

За словами Голоднікова, спочатку власники лугів під Черемушним погодилися на проведення чемпіонату, але незабаром відмовилися. Голова скаржився: місцеві жителі заявили, що він пішов проти територіальної громади, однак частина (79 із 207 жителів Черемушного) підтримала змагання. Активісти вимагали, щоб змагання проводили за участю екологічної групи, "Правого сектора" і "Азова". Однак спортсмени відмовилися від такого розкладу.

Згідно з декларацією, в 2019 році Голодніков заробив 370 709 гривень (30 892 гривні на місяць). Готівкою він зберігає 15 100 доларів і 75 000 гривень. У нього квартира, гараж та земельна ділянка в Змієві.

Нагадаємо, всього в Харківській області 27 районів і стільки ж РДА. Ще в липні президент Зеленський звільнив 11 голів райдержадміністрацій у Харківській області: Чугуївської, Сахновщинської, Коломацької, Золочівської, Зачепилівської, Богодухівської, Балаклійської, Дергачівської, Валківської, Близнюківської, Первомайської.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.