Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Лікарню залізничників в Харкові очолить людина, яка не має відношення до медицини

Раніше потенційно новий керівник лікарні був радником в ДП "НЕК "Укренерго".

Сергій Бровінський буде займатися господарськими питаннями.

Харківську клінічну лікарню на залізничному транспорті №2 (вул. Малопанасівська, 35), яку контролює АТ "Укрзалізниця", може очолити Сергій Бровінський. Як повідомив в понеділок, 7 вересня, офіційний сайт "Укрзалізниці", Бровінський пройшов другий етап конкурсу і отримав пропозицію стати генеральним директором медичного закладу.

Сергій Бровінський закінчив Дніпровський державний технічний університет за спеціальністю "Електропривод і автоматизація промислових установок і технологічних комплексів", а також Массачусетський університет за спеціальністю "Економіка і менеджмент".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'ян просять здати кров

22 роки майбутній керівник медустанови працював на керівних посадах, з них чотири — в "Національній енергетичній компанії "Укренерго".

"Сергій Володимирович має чітке бачення стратегічної мети стосовно розвитку лікарні, а також план дій щодо її реалізації. Головні інструменти майбутнього керівника — маркетинг, страхування і система KPI (ключових показників ефективності)", — пише "Укрзалізниця".

Остання опублікована Бровінським декларація — за 2018 рік. Тоді він, працюючи радником ДП "НЕК "Укренерго", заробив 179 477 гривень. Крім цього, він задекларував дві квартири площею 79 кв. м і 109 кв. м. Обидві розташовані в нині підконтрольній бойовиками, так званій "ДНР", місті Моспине. Також він задекларував автомобіль Jaguar XF 2008 року випуску за 700 000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові можуть затвердити новий маршрут госпіталізації пацієнтів з COVID-19

На сьогодні головним лікарем лікарні є Іван Ярошенко.

Слід зазначити, що в один день з Бровінським другий етап конкурсу проходили кандидати на посаду гендиректора Київської клінічної лікарні на залізничному транспорті №1 і Дніпровської клінічної лікарні на залізничному транспорті. В обох випадках переможцями виявилися люди з медичною освітою.

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року в Україні функції генерального директора і медичного директора чітко розмежовуються. Генеральний директор займається питаннями господарської діяльності, а медичний директор — виключно питаннями медицини.

KHARKIV Today раніше писав про те, що на Сабуровій дачі в Харкові – спалах COVID-19.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.