Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кум Райніна йде з обладміністрації разом з Олексієм Кучером

Фото: соцсети
Володимир Норчак прийшов на роботу в ХОДА в 2015 році.

З початку цього року Володимир Норчак заробив в ХОДА всього 217 111 гривень.

Заступник директора Департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації Володимир Норчак залишає свою посаду. Його декларація перед звільненням у понеділок, 30 листопада, з'явилася на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Декларація охоплює період з 1 січня по 23 листопада 2020 року. У Департаменті ХОДА за цей період він заробив 217 111 гривень. Його дружина, Тетяна Норчак, отримала 45 250 гривень доходу з ТОВ "Торговий дім" Профі-центр", засновником якого вона є. Також Тетяна Норчак отримала 55 000 гривень від продажу рухомого майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Айна Тимчук приступить до роботи в Харківській облдержадміністрації

Що стосується грошових активів, то Володимир Норчак задекларував 280 000 гривень готівкою і 5 563 гривні на банківському рахунку. Його дружина зберігає готівкою 195 000 гривень.

Він також задекларував квартиру в Харкові площею 63 кв. м і автомобіль "BMW X5", який він з лютого 2018 року орендує у громадянки на ім'я Яна Черкашина.

Як раніше писав KHARKIV Today, Володимир Норчак — кум колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації, ексголови Адміністрації Президента,  нині — голови обласного осередку "ОПЗЖ" Ігоря Райніна. З 2015 року неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, проте жодну справу так і не довели до кінця.

До призначення в Харківську ОДА Норчак працював в Москві — це був той період, коли в Україні почався Майдан.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.