Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кучер звинуватив міськраду у неправдивій інформації про кількість підозр на коронавірус

Кучер
Голова ХОДА Олексій Кучер каже, що в області всього одна підозра на коронавірус.

Голова ХОДА Олексій Кучер каже, що в області всього одна підозра на коронавірус.

Про це він повідомив під час брифінгу в Харківській облдержадміністрації.

"Потрібно звернути особливу увагу, що в Харківській області не зафіксовано жодного випадку. Перевіряється одна підозра. Нам потрібно діяти на випередження, щоб ми не мали негативних наслідків, як в деяких країнах Європи. Вчора в міськраді нам повідомили, що нібито 22 підозри, ця інформація не відповідає дійсності,  — сказав Кучер.— У першу чергу не панікуємо, самоізоляція — це те, до чого ми вас закликаємо. Сидіть вдома, хто має таку можливість. Ми звертаємося до пенсіонерів, людей похилого віку, ми вас просимо — залишайтеся вдома. Мобільні групи допоможуть вам, нам важливо зберегти ваше здоров'я і життя. Працює координаційний штаб, там і нардепи, і голови РДА. Повністю всі мобілізовані ".

Нагадаємо, в Харківській міськраді заявили, станом на 19 березня на самоізоляції знаходилися 22 людини.

"На сьогоднішній день за даними на ранок в Україні ситуація наступна — 16 випадків, два смертельних. У Харкові поки жодного випадку не зареєстровано, 22 людини на самоізоляції, 18 зверталися в поліклініку для консультацій. У Харкові не зафіксована така ситуація, підозрілі особи перебувають на самоізоляції. Кожен день у нас надходять в лікувальні установи близько 20-22 чоловік з бронхопневмонією. Тести є в обласній дитячій і дорослій лікарнях", — сказав директор департаменту охорони здоров'я Харківської міськради Юрій Сороколат.

Як писав KHARKIV Today, в Україні зареєстровано 26 підтверджених випадків коронавірусу.

У Чернівецькій області новий китайський вірус виявили у 15 осіб (один випадок летальний), Житомирській — у двох (один — летальний), Київській — у двох, Донецькій — у одного, Івано-Франківській — у одного (летальний), Дніпропетровській — у двох , в Києві — у трьох жителів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.