Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кучер розповів про ідею тестувати на коронавірус прямо на площі Свободи

Голова Харківської ОДА просить населення "жити онлайн".

Щоб не "зупиняти життя" Харкова і області просять посилити карантинний контроль.

Харківська обласна влада обіцяє жителям регіону мобільні медичні бригади і кисень додому. При цьому в ХОДА кажуть, що в області катастрофічно не вистачає лікарів і просять жителів регіону "жити онлайн".

"Чому я б'ю на сполох, щоб всі схаменулися і перейшли в онлайн спілкування, в онлайн життя, як можна швидше, тому що у нас недостатньо лікарів", — сказав голова ХОДА Олексій Кучер.

Сьогодні, щоб не "зупиняти життя", як це було навесні, в області обіцяють посилити контроль за дотриманням карантинних вимог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому роблять безкоштовні ПЛР-тести на коронавірус в Харківській області

"Є бажання, щоб ми якомога швидше протестували людей ... можна намети тут виставити на площі (пл. Свободи — ред.), на величезній площі, створити всі умови, поставити лабораторію і швидко протестувати. Ідея така у нас є .. . Я прошу поліцію чергувати, проводити рейди. За статистикою — суперові цифри, де штрафи є, превентивні заходи проводять. Повірте, ми можемо знову все зупинити і ми подивимося, що станеться ", — пояснив голова облдержадміністрації.

Раніше KHARKIV Today писав, що станом на понеділок, 19 жовтня, ситуація з поширенням коронавірусу в Харкові — вкрай критична. Хворих коронавірусом більше, ніж ліжок в лікарнях і лікарів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.