Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Коли в Харківській області почнеться реєстрація на пробне ЗНО

Зареєструватися можна буде до 19 січня.

Учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання запропонують здати один предмет. Пробне ЗНО подорожчає на 50-80 гривень.

5 січня стартує реєстрація на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Вона триватиме до 19 січня включно. Здавати пробне ЗНО учасники будуть 10 квітня. Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України.

Результати пробного ЗНО опублікують на сторінках учасників 16 квітня (їх побачать ті учасники, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі). Також в Міністерстві освіти і науки заявили про додаткові можливості для учасників пробного ЗНО. Так, їм запропонують завантажити тестові зошити і пройти тестування вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час зимового локдауна молодші класи в Харкові відправлять на канікули

Зареєструватися на пробне ЗНО можна на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, в минулому році в середньому по Україні за один предмет учасники пробного ЗНО заплатили 145 гривень. Однак в традиційному форматі воно не відбулося через карантин. Учасники проходили його онлайн, гроші повертали.

Як писав KHARKIV Today, в 2021 році реєстрація на тестування пройде з 1 лютого до 5 березня. Основна сесія ЗНО розпочнеться 21 травня і завершиться 10 червня. Учасники зовнішнього незалежного оцінювання в Харківській області пройдуть тестування в дев'яти містах, тоді як  минулого року їх було визначено сім.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.