Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Хто прийшов на першу сесію Харківської облради (фото)

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
На сесії облради восьмого скликання було багато нових і старих облич.

Перша сесія новообраної Харківської облради тривала майже сім годин з перервами.

11 грудня депутати Харківської облради восьмого скликання зібралися на першу сесію. Прийшли 119 з 120 депутатів. Вони обрали нового голову облради, ним став Артур Товмасян ( "Слуга Народу"). До цього посаду з 2008 року обіймав Сергій Чернов.

Також Артуру Товмасяну обрали чотирьох заступників, у його попередника їх було вдвічі менше. Першим заступником голови Харківської облради став Альберт Кононенко ( "Блок Кернеса"), заступниками обрали Валерію Мураєву, Тетяну Біловол (обидві з "Блоку Кернеса") і Андрія Малюка  ("Опозиційна платформа — За життя").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто такий Артур Товмасян. Друг Авакова, радник Балути і учасник "ленінопаду" 

Під час сесії виступила новопризначена голова Харківської ОДА Айна Тимчук. Це її другий публічний виступ на посаді, тиждень тому вона була присутня на представленні нового голови ГУ Нацполіціі в Харківській області Андрія Рубеля і брала слово, але захід був закритим. Андрій Рубель також був присутній на сесії Харківської облради.

На першу сесію облради восьмого скликання прийшли народні депутати Олександр Бакумов і Марія Мезенцева. Були там секретар Харківської міськради Ігор Терехов і людина з оточення Авакова, Ігор Котвицький. Останнього називають головним лобістом висунення кандидатури Артура Товмасяна на посаду голови Харківської облради. Спочатку в шорт-листі претендентів його не було.

Привернув увагу преси депутат облради Кирило Кернес, оскільки з'явилася інформація, що стан його батька Геннадія Кернеса різко погіршився. Проте син спростував інформацію про погіршення здоров'я мера Харкова.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.