Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Хлопці, які спалили дівчину в колекторі, зізналися у звірячому вбивстві чоловіка

Двоє чоловіків, які вчинили розправу над дівчиною в Новобаварському районі, в 2013 році вбили 46-річного чоловіка.

Чоловіки самі зізналися в скоєному.

Двоє чоловіків, які 29 лютого вбили 25-річну жінку та заволоділи її мобільним телефоном, а потім сховали тіло в колекторній трубі біля річки Уди і підпалили, зізналися в ще одному вбивстві. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

"Під час проведення слідчих дій зловмисники зізналися, що в листопаді 2013 року на березі річки Уди поблизу залізничної станції "Нова Баварія" вони вбили 46-річного харків'янина", — йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, чоловік був убитий практично в 50 метрах від місця розправи над дівчиною. В той день вони відпочивали біля річки і вживали разом з майбутньою жертвою спиртне. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисники забили потерпілого ногами і камінням, а тіло скинули у воду.

Зараз правопорушникам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу), ч.4 ст. 187 (розбій) та п. 4, 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вони знаходяться в СІЗО, їм загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в колекторі річки Уди знайшли тіло обгорілої дівчини. 6 березня підозрюваних затримали — ними виявилися раніше судимі 30-річний житель Пісочина і 27-річний харків'янин.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.