Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'янин побив табуретом цуценя і зламав йому щелепу

У Харкові господар 5-місячного спанієля бив його табуретом по голові за те, що він застрибнув на ліжко.

У Харкові господар 5-місячного спанієля бив його табуретом по голові за те, що він застрибнув на ліжко.

30 березня в КП "Центр поводження з тваринами" звернулися за допомогою поліцейські і співробітник комунальної служби, який бачив, як на балконі квартири чоловік б'є цуценя табуретом по голові. Цуценя вило від болю.

На місце виїхав інспектор КП "Центр поводження з тваринами", якому власник спанієля розповів, що це цуценя його дружини, її на той момент не було вдома. Чоловік пояснив: бив спанієля, щоб "виховати" за спроби забратися на ліжко. Із чоловіком вдалося домовитися — він передав інспектору побите цуценя, а разом з ним двох котів і морську свинку.

У поліції вирішують питання про відкриття відносно шкуродера кримінального провадження за ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами).

Зараз спанієль в стаціонарі ветклініки "Соціальний ВетЦентр", де йому надають невідкладну протишокову терапію. Поки прогнози ветлікарі не дають. Цуценяті приблизно 5 місяців, воно поступило на лікування із закривавленою пащею і засохлими плямами крові на лапках і грудях. Господар вибив йому щелепу і зуби. Ветеринари з'ясували, що у цуценяти гостра черепно-мозкова травма, крововилив в очі, неповний розрив суглоба нижньої щелепи.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.