Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'янин очолив Державне бюро розслідувань

Олексій Сухачов в серпні був призначений заступником директора ДБР, через місяць став директором.

Олексій Сухачов зайняв місце Олександра Соколова, який перейшов на посаду заступника директора ДБР.

Виконуючим обов'язки директора Державного бюро розслідувань став Олексій Сухачов. Про це повідомили на сайті ДБР.

Олексію Сухачову 42 роки, народився в Харкові. Одружений, має двох синів. У 2000 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого (спеціальність — правознавство), заслужений юрист України. Працював слідчим, оперуповноваженим, заступником Центрально управління Служби безпеки України.

З 2017 по 2019 роки був заступником начальника департаменту Генпрокуратури України. За підсумками відкритого конкурсу в серпні 2020 року був призначений на посаду заступника директора ДБР.

Згідно з декларацією, у Сухачова немає свого майна. Він безкоштовно користується квартирою Галини Баєвої, а також квартирою свого сина в Києві. У нього є дві Toyota Camry 2007 року випуску, куплені в 2006 і 2007 роках.

У доходах Сухачов вказав річну зарплату в Генпрокуратурі — 566 963 гривень. Його дружина, яка теж працює в Генпрокуратурі, за рік отримала 704 048 гривень.

Готівкою Сухачов на двох з дружиною зберігає 39 000 доларів і 290 000 гривень, на банківському рахунку — 371 гривню.

Як писав KHARKIV Today, директором територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві (відповідає за Полтавську, Сумську, Харківську і Дніпропетровську області), став Денис Маньковський. Його заступниками — Костянтин Мацева і Анатолій Купрієнко. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.