Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'яни блокують і б'ють трамваї, бажаючи виїхати на роботу

Через обмеження кількості пасажирів у трамваях харків'яни стали бунтувати.

Заблоковані трамваї не можуть вирушити в дорогу, а пасажири — виїхати на роботу.

На третій день непрацюючого метро і недостатньої кількості наземного міського транспорту жителі міста почали бунтувати. 20 березня одночасно в декількох районах блокували рух і розбивали скло вагона. Це відбувалося в годину пік, коли більшість людей їдуть на роботу.

Зокрема, це сталося на зупинках "Станція метро "Академіка Павлова", " Вулиця Героїв Праці  — Академіка Павлова "," Розворотне коло 602м / р ", "Проспект Тракторобудівників — вулиця Немишлянська ","Вулиця Морозова  — вулиця Киргизька", "Салтівське шосе — проспект Тракторобудівників", "Холодна гора". Про це повідомив директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

Харьковчане не могут попасть в трамваи, поэтому блокируют их работу. Фото: Юрий Сидоренко

За його словами, на місця блокування транспорту викликали поліцію. Міськрада вважає, що в місті ситуація не налагодиться, поки не відкриють метро.

"При закритому метро перекриття доріг тільки погіршує ситуацію з перевезенням людей. Харківська міськрада закликає не робити цього, не погіршувати остаточно і так непросту ситуацію з перевезеннями людей в умовах епідеміологічних заходів. Тим більш тісний міжособистисний контакт протестуючих на рейках ніяк не сприяє поліпшенню протиепідеміологічної ситуації" , — заявив Сидоренко.

Як писав KHARKIV Today, о 20:00 17 березня.призупинив роботу "Харківський метрополітен". По місту можна пересуватися наземним транспортом, деякі трамваї, тролейбуси і автобуси змінили маршрут

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.