Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'ян кличуть на велозаїзд у вишиванках і масках

Фото: Nextbike
У Харкові відзначать День вишиванки.

У День вишиванки жителів міста звуть на велозаїзд, але з дотриманням протиепідемічних правил.

21 травня о 18:30 біля пам'ятника Тарасу Шевченку стартує велозаїзд у вишиванках. Велолюбителі можуть прикрасити велосипеди патріотичною символікою. Обов'язкова умова  — наявність маски і дотримання дистанції. Заїзд, швидше за все, пройде в форматі велопоїзда, коли поруч буде знаходитися не більше двох велосипедистів. Про це розповіла KHARKIV Today проєктний менеджер "Nextbike Україна в Харкові" Вікторія Смагіна.

"Ми, швидше за все, будемо намагатися робити цей заїзд в форматі велопоїзда: коли ми розбиваємо на невеликі групи по 10-15 осіб колону, між ними ставимо регулювальника, і вони їдуть на певній відстані по 1-2 людини в колоні, — пояснила Вікторія Смагіна. — Ми дуже сподіваємося на свідомість. Перед тим, як будемо стартувати, ми проведемо інструктаж серед людей. Намагатимемося  донести до людей, які приїдуть туди, свою ідею і своє розуміння даного заходу. Ми дуже сподіваємося, що ті люди, які приїдуть саме на цей заїзд, почують нас і зрозуміють".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покатушки на карантині: де і за скільки орендувати велосипед у Харкові

У велопрокатом обіцяють дати безкоштовні години на весь час проведення заходу — з 18:30 до 19:30. Щоб безкоштовно взяти участь в велозаїзді, потрібно орендувати велосипед у "Nextbike", зробити фото у вишиванці і з велосипедом, розмістити його на своїй сторінці в Facebook з тегом "Nextbike. Kharkiv". Потім протягом доби необхідно відправити посилання на свій пост на електронну адресу — velodaykharkov@gmail.com, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та номера телефону, за яким ви зареєстровані як клієнт велопроката. Після цього вам зроблять перерахунок годин, проведених на велозаїзді.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.