Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський футбольний клуб повертається до тренувань

Фото: "Металлист 1925"
Фото: "Металлист 1925"
Гравці "Металіста 1925" вийшли з півторамісячної відпустки.

Футболісти розпочнуть тренуватися після того, як здадуть тести на коронавірус.

З середи, 13 січня, гравці "Металіст 1925" почнуть зимові тренування. З 10 по 12 січня футболісти двома групами будуть здавати тести на COVID-19 і проходити поглиблене медичне обстеження. Тести на коронавірус здадуть також тренери, адміністративно-медичний персонал, керівництво клубу і персонал тренувальної бази. Про це повідомили на сайті футбольного клубу.

"Слід розуміти, що у хлопців була досить тривала відпустка, протягом якої хтось їздив в теплі краї, хтось вибрав "зимовий" відпочинок, а хтось просто був удома. Ми їх не бачили майже півтора місяця, хоча з кожним я тримав постійний контакт. На щастя, ніяких скарг ні у кого не було. Зараз — перед початком зборів — зробимо тест на коронавірус, побачимо повний стан їх здоров'я, після чого вже будемо починати підготовку", — розповів лікар "Металіста 1925" Геннадій Кватирук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст з Харківської області став тренером для маленького воротаря

Тренувальний процес футболісти почнуть на базі у Високому, де працюватимуть за складеним тренерським штабом планом. У перші тижні багато уваги хочуть приділити фізичному стану гравців, біговим вправам і різним тестам.

Тренер Валерій Кривенцов планує провести і кілька спарингів. Перший з них — закритий тренувальний поєдинок проти краматорського "Авангарду" — попередньо запланований на наступний вівторок.

До другої частини сезону гравці "Металіста 1925" будуть готуватися на березі Середземного моря, збір розпочнеться 20 лютого і триватиме 17 днів. До України команда повернеться 8 березня.

Стартовий матч весни заплановано на 15 березня. "Металіст 1925" буде грати проти "Альянсу" з Липової Долини (Сумська область).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.