Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський боксер став чемпіоном України

Богдан Толмачев. Фото: Харьковская ОГА
Богдан Толмачов здолав суперників у ваговій категорії до 75 кілограмів.

На чемпіонаті України збірна Харківської області завоювала п'ять медалей.

З 8 по 14 лютого в Чернівцях на змаганнях серед чоловіків і жінок до 22 років, спортсмени Харкова та області здобули одне "золото" і чотири "бронзи". Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

У чемпіонаті взяли участь спортсмени з 18 регіонів країни. Чемпіоном України у ваговій категорії до 75 кілограмів став харківський боксер Богдан Толмачов. До того як отримати золоту медаль, спортсмен здолав чотирьох суперників, одного з них — достроково, інших, в тому числі в фіналі — з рахунком 5: 0.

Бронзові медалі чемпіонату дісталися членам збірної Харківської області — Даниїлу Катехіну (вагова категорія — до 52 кг), Роману Васютіну (вагова категорія — до 81 кілограма), Родіону Морозову (вагова категорія — до 91 кілограма), Олені Іванісовій (вагова категорія — до 48 кілограмів ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківський студент увійшов до десятки кращих важкоатлетів світу

За результатами національної першості сформують склад збірної України, він буде представляти нашу країну на чемпіонаті Європи, його планують провести в кінці травня цього року в Італії.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.