Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківських автомобілістів запрошують на ялинку

Минулого року ялинка, яку "побудували" водії з Харкова, побила рекорд.

Цього року Київ покликав Харків на батл.

У Харкові анонсували найграндіознішу автоподію під Новий рік. Пандемія коронавірусу не завадить Авто Ялинці 2021. Всіх, бажаючих взяти участь в акції просять приїхати в масках і обіцяють чай і каву, щоб зігрітися. Про це повідомляють організатори акції.

"У минулому році ми побили всі рекорди міст і зібрали 348 автомобілів в найбільшій Авто Ялинці України! Повторимо? Зробимо більшу і крутішу", — звернулися організатори Авто Ялинки до всіх бажаючих взяти участь в акції.

Новий рекорд планують поставити 25 грудня з 19:00 на парковці навпроти стадіону "Металіст". Всіх, хто хоче взяти участь, запрошують до чату Telegram — @ avtoelka2021. Туди просять вступати тільки тих, хто планує приїхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові почали шукати незаконно вирубані ялинки

Організатори повідомляють: "щоб взяти участь в акції, необхідно приїхати на автомобілі і запаркувати його в Ялинку, керуючись рекомендаціями організаторів. І чекати здійснення рекорду!".

Цього року автомобілісти Києва викликали харків'ян на батл. Щоб перемогти і поставити новий рекорд, водіям з Харкова пропонують брати з собою друзів на машинах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.